Bart van der KampDit ben ik

Ik ben Bart van der Kamp, gelukkig getrouwd met Liesbeth en trotse vader van een zoon een twee dochters. Na mijn studietijd in Leiden, ben ik in het nabij gelegen Valkenburg gaan wonen. Regelmatig kom ik nog in Leiden en denk dan vaak terug aan mijn trouwdag in augustus 2006. Het was een prachtige dag, onze trouwambtenaar hield een intieme, bevlogen en vrolijke toespraak. Toen ontstond al de ambitie om later zelf huwelijken te gaan voltrekken

BABS

Nu ben ik sinds 1 januari 2015 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en daar ben ik enorm trots op. Ik ben een echt mensenmens. Iedereen is anders en ik vind het verrijkend en verfrissend om met verschillende mensen te mogen omgaan. Ik bewaar hele goede herinneringen aan de huwelijken die sindsdien heb mogen sluiten.

De vraag, ja de vraag waar alles om draait is wat is daarop je antwoord. Ik draai het nu om graag om. Mijn vraag: mag ik jullie trouwen?