Blijde bruidsparenIn 2015 ben ik begonnen als trouwambtenaar bij de gemeente Leiden. Inmiddels heb ik het voorrecht gehad om bijna 100 blijde bruidsparen te mogen trouwen. Ieder huwelijk is weer een unieke belevenis. Hieronder staan een aantal reacties en referenties van bruidsparen die ik heb mogen trouwen. Voor mij vormen ze een mooi dagboek vol herinneringen aan prachtige, intieme en persoonlijke huwelijksvoltrekkingen. Lees deze pagina rustig door, zo krijgen jullie een indruk van hoe bruidsparen terugkijken op hun trouwtoespraak en ceremonie.

 

Tessa en Marc, 2 september 2017, stadhuis

Beste Bart,

Inmiddels zijn we teruggekeerd van onze heerlijk lange huwelijksreis, waarin we eindeloos nagenoten van onze prachtige bruiloft op 2 september. Unaniem vonden we de ceremonie het mooiste moment van de dag. Wat heb je de plechtigheid leuk gebracht! Er was ruimte voor een bulderlach en en traan, om nooit te vergeten. Heel veel dank namens ons beiden. Groeten! Marc en Tessa

Nicole en Rob, 1 september 2017, Tuin van de Smid

Hoi Bart,

Wij hebben erg genoten van onze bijzondere dag en denken er nog vaak met veel plezier aan terug. Jij hebt hier zeker in positieve zin aan bijgedragen. Je persoonlijke speech met passie en humor was precies waar we op gehoopt hadden. Ook hebben we veel leuke reacties over de ceremonie gekregen van de gasten.

Nogmaals veel dank en we zullen je aanbevelen bij eventuele toekomstige bruidsparen 🙂

Groetjes, Nicole en Rob

 

Diederik en Doutzen, 23  september 2016, stadhuis


Ha Bart,

Hierbij willen we je nog even van harte bedanken voor de ceremonie van vorige week. We hoorden van veel familie en vrienden terug dat ze het een hele mooie ceremonie vonden. Persoonlijk en vlot. Ondanks alle consternatie met de ringen ;).

Ook ons voorgesprek met jou vonden we heel prettig. Bedankt voor alles!

Groet! Diederik & Doutzen

 

Daoin en Lesley, 9 september 2016, stadhuis

 Beste Bart,

Wij willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de mooie ceremonie. Wij vonden het heel erg fijn hoe wij door jou getrouwd zijn. Ook voor het moment van de eigen brieven zijn we je erg dankbaar, het was een mooi moment! Wij hebben heel erg genoten van onze trouwdag, en we zijn trots dat we door jou in Leiden zijn getrouwd!

Vriendelijke groet, Daoin en Lesley

Rutger en Nienke, 1 september 2016, stadhuis Leiden

Hoi Bart,

Wat heb jij onze trouwceremonie fantastisch gedaan! Het was precies zoals wij onze ceremonie wilden hebben. Lekker relax en luchtig. Wij willen jou bij deze bedanken voor de onze mooie trouwdag!

Groepjes, Rutger en Nienke

 

Aernout en Celine, 27 augustus 2016, stadhuis 

Beste Bart,

Een maand voor de bruiloft hebben we met je gezeten om te weten wie we zijn, wat we doen, hoe we elkaar hebben leren kennen en bovenal waarom we willen trouwen! Een leuk gesprek waarna we direct vertrouwen hadden in jou en je kunnen.27 augustus zijn we (letterlijk) in het huwelijksbootje gestapt met jou als Babs – een prachtige ceremonie met veel gelach, wat serieuze woorden met een traan en een mooi ja-woord onder daverend applaus. Een dag om nooit meer te vergeten. Hartelijk dank Bart!

Met vriendelijke groeten, Aernout & Céline

Karin en Saira, 25 juni 2016, de Burcht

Hallo Bart,

Het is alweer 2 maanden geleden dat jij ons getrouwd hebt. Nog steeds krijgen wij leuke en mooie reacties over onze huwelijksdag. Vooral jij krijgt een pluim van mensen voor de mooie en ongedwongen toespraak die je tijdens onze huwelijksvoltrekking had. Nogmaals onze dank, jouw woorden zijn echt, welgemeend en recht uit het hart!

Karin en Saira

 

Maaike en Erwin, 20 november 2015, Koetshuis De Burcht

Beste Bart,

Wij willen u hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie die door u geleid is op 20 november j.l. Wij hebben een prachtige en onvergetelijke dag gehad en dat is mede te danken aan uw speech die precies was zoals wij het gehoopt hadden.

Met vriendelijke groet,

Erwin en Maaike

 

Anne en Erik, 30 oktober 2015, stadhuis

Beste Bart,

Hartelijk dank voor de mooie ceremonie, iedereen zei dat het een prachtige, persoonlijke ceremonie was en de Engelse gasten waren zeer onder de indruk van jouw Engels! Nogmaals onze dank, het was echt een van de mooiste dagen van ons leven en we zijn heel blij met jouw bijdrage!

Vriendelijke, getrouwde groet, Anne en Erik

 

Ineke en Rene, 15 september 2015, Zijlpoort

Beste Bart,

Nogmaals hartelijk dank dat jij ons huwelijk hebt voltrokken! Wij hebben erg genoten van je toespraak, je hebt ons geschetst zoals we zijn.Het was zoals we het wilden, ontspannen maar met een serieuze ondertoon.

Kortom, je hebt een goede start gegeven aan ons huwelijksfeest.

Groetjes, Rene en Ineke

Michiel en Roos, 5 september 2015, stadhuis

Hoi Bart,

Graag willen wij jou nog bedanken dat je ons getrouwd hebt. Onze complimenten voor de wijze waarop en hoe het gegaan is. Ook de complimenten namens onze familie en vrienden. Wij hebben een schitterende dag gehad, mede door jouw bijdrage aan ons feest

Groetjes, Roos en Michiel

 

Gert-Jan en Petra, 14 augustus 2015, de Hortus Botanicus

Dag Bart,

Onze hartelijke dank voor je tijd en energie die je aan onze speech hebt besteed! Het waren de juiste woorden, het was het juiste tempo, intonatie en manier van vertellen waardoor het publiek ontroerd werd. We zijn je zeer dankbaar dat je ons verhaal goed naar voren wist te brengen en dat je het publiek ook aan het lachen kreeg! Onze gevoelens voor elkaar verwoordde je met de juiste woorden, precies zoals we het wilden. Groet, Petra en Gert-Jan.

 

Evelien en Foeke, 30 mei 2015, de Engelbertahoeve

Beste Bart,

We willen je heel erg bedanken voor de mooie ceremonie. Erg leuk gedaan, we hebben er veel complimenten over gekregen. Nogmaals dank, we hebben een fantastische dag gehad.

Groeten Evelien en Foeke

 

Roy en Anouschka, 12 mei 2015, stadhuis

Goedemorgen Bart,

Mooie speech die je gehouden hebt op 12 mei! Veel gasten, en wij ook, vonden het verfrissend en niet zo traditioneel.

Je bent een leuke trouwambtenaar. Bedankt voor de mooie toespraak,

Roy en Anouschka